[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Bug 441073] user firewire permissions and dvgrab



Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug.


https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=441073


Diederik van Lierop <mail diedenrezi nl> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |mail diedenrezi nl




--- Comment #32 from Diederik van Lierop <mail diedenrezi nl>  2009-12-25 14:15:36 EDT ---
Problem still exists in Fedora 12. 

I get the "no camera exists" message when running dvgrab as a regular user, but
it runs just fine when I start dvgrab as root

[root localhost Film]# dvgrab
Found AV/C device with GUID 0x0080458011831847
Capture Started
"dvgrab-001.dv":   999.89 MiB  7281 frames timecode 00:04:52.01 date 2009.04.12
10:48:26

Running kernel 2.6.31.6-145.fc12.x86_64 #1 SMP

# rpm -q libraw1394
libraw1394-2.0.4-1.fc12.x86_64

# ls -ld /dev/fw*
crw-rw----. 1 root root  249, 0 2009-12-25 17:24 /dev/fw0
crw-rw----. 1 root video 249, 1 2009-12-25 19:49 /dev/fw1

# getfacl /dev/fw*
getfacl: Removing leading '/' from absolute path names
# file: dev/fw0
# owner: root
# group: root
user::rw-
group::rw-
other::---

# file: dev/fw1
# owner: root
# group: video
user::rw-
group::rw-
other::---

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]