[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Bug 245244] radeon 9100 + dvi == failure, should work out of box



Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug.


https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=245244


Fran├žois Cami <fcami fedoraproject org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|ASSIGNED                    |CLOSED
                 CC|                            |fcami fedoraproject org
         Resolution|                            |INSUFFICIENT_DATA




--- Comment #16 from Fran├žois Cami <fcami fedoraproject org>  2009-02-07 09:46:23 EDT ---
The information we've requested above is required in order
to review this problem report further and diagnose or fix the
issue if it is still present.  Since it has been thirty days or
more since we first requested additional information, we're assuming
the problem is either no longer present in the current Fedora release, or
that there is no longer any interest in tracking the problem.

Setting status to "CLOSED: INSUFFICIENT_DATA".  If you still
experience this problem after updating to our latest Fedora
release and can provide the information previously requested,
please feel free to reopen the bug report.

Thank you in advance.

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]