[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Freeipa-users] No hosts showing as enrolled



On 10/21/2011 02:29 PM, Sigbjorn Lie wrote:
On 10/21/2011 08:15 PM, Adam Young wrote:
On 10/21/2011 02:04 PM, Sigbjorn Lie wrote:
Hi,

I've updated to freeipa-server-2.1.3-2.fc15.x86_64.

There is no hosts showing as enrolled in the webui. In the CLI hosts are reported to have a keytab. Is this a known issue?


Rgds,
Siggi


PS. KUDOS on the speed of lookups! MASSIVE improvement both in the CLI and in the WEBUI!!!

_______________________________________________
Freeipa-users mailing list
Freeipa-users redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/freeipa-users
They use exactly the same API. The only difference between the webUI and the CLI is that the WebUI is marshalled via JSON, and the CLI uses XML RPC. So you should see exactly the same results in both. Have you typed something into your filter field that is hiding the hosts?

No search filter, that I know of. I assume you're referring to the top right hand corner field?

That field is empty, I'm displaying all hosts. Still noting in the "Enrolled?" field.
Just realized that you are referring to the "enrolle?" column. I think that is a bug. I just opened this ticket: https://fedorahosted.org/freeipa/ticket/2020

The field that populates that column is actually krblastpwdchange, which should show when the password for the host principal was last changed. The intention is that this column should show when the host was enrolled, But is defaulting to blank.



Rgds,
Siggi


_______________________________________________
Freeipa-users mailing list
Freeipa-users redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/freeipa-users


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]