[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Client Display/Boot Problem



David,

take a look at:  http://www.ltsp.org/contrib/gray_screen.html

Jim McQuillan
jam Ltsp org



On Sat, 6 Mar 2004, David Beach wrote:

> >>David Beach wrote:
> >>the server. However, as it nears the end of booting, some message comes up
> >>about difficulty the video card then the screen goes blank. And stays that
> 
> >It sounds like your monitor can't handle the resolution the ati card (the
> >mach64 is a great card BTW) is defaulting to. You want to edit the file:
> 
> >/opt/ltsp/i386/etc/lts.conf (I think that's the right path)
> 
> Well, I tried Shaun's suggestion and, lo and behold, I have a desktop! I
> just 'uncommented' a line for a 72Hz, 640 X 480 screen and it worked.
> 
> EDULIX offered some more detailed info and I am still ploughing through
> that.
> 
> However... I now get the desktop with an "X" cursor but that's it - nothing
> more. The cursor moves around - clicking does nothing nor does anything else
> I do seem to help! So although it is 'frozen' part way through the boot
> process, it hasn't completely 'locked up.'
> 
> For the moment, I will try some fiddling around but, once again, if anyone
> can direct me where to look, debugging suggestions (or what questions I
> should be asking!), chip in.
> 
> Thanks again for the help.
> 
> David Beach
> Picton, ON
> 
> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>
> 




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]