[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] RHEL 3 and LDAP



> Speaking of Samba/LDAP....
>
> I am SO close!  I have set up a Samba/LDAP server using K12LTSP 4.01 and
> Samba 3.02
> (upgraded to 3.04) and it works....for the most part.  I can add
> users...I can authenticate....I can add machines and join machines to
> the
> domain....the only thing I can't do is log on with any users.  I'm using
> the smbldap-tools that come with Samba (and are from idealx.org).
>
I'm familiar with the tools and rely on them quite a bit, but I'm just now
dusting the cobwebs off all my notes and jumping back in. As I get back up
to speed I'll let you know if we run into the same thing. I'm going to
compare my notes against yours on the wiki and see if I can't get this
going this week.

> smbclient -L localhost -U testuser
>
> gives me  NT_STATUS_LOGON_FAILURE.....I also get the message below in
> the samba log of the machine I'm trying to log in from.  Any ideas on
> what to try and how to troubleshoot this?  I'm soooooooo close!
>
> [2004/05/11 17:50:22, 0]
> rpc_server/srv_pipe.c:api_pipe_netsec_process(1397)
>   failed to decode PDU
> [2004/05/11 17:50:22, 0]
> rpc_server/srv_pipe_hnd.c:process_request_pdu(605)
>   process_request_pdu: failed to do schannel processing.
>
>
I'll keep my eyes open and let you know if we duplicate this using RHEL 3

Michael
-- 
Michael Williams                   Haywood County Schools
Technology Director               Instructional Technology
http://www.haywood.k12.nc.us         (828) 627-8314




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]