[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] NIS user authenticated OK but nothing works



On Tuesday 19 Oct 2004 12:46 pm, Lewis Holcroft wrote:
> Martin,
>
> Is your /var/yp/securenets file setup to allow access to the client
> subnets? Just a guess. I'm new to this NIS stuff and this is the best I
> could come up with pre coffee.

Oh yes; that's the first thing I checked.  
I've setup NIS/NFS with the O'Reilly book in one hand and this tutorial on the 
screen http://freeos.com/articles/2843/ and still it doesn't work.  Perhaps 
the NIS software is broken?  I gather from various newsgroups that people are 
moving away from NIS to LDAP (which I can well do without as I've found LDAP 
to be very fragile and very difficult to setup).    Does anyone have any 
working NIS installations and if so, are they williing to share config files?
-- 
Regards
Martin Woolley
ICT Support
Handsworth Grammar School
Isis Astarte Diana Hecate Demeter Kali Inanna



*************************************************************
This email and any files transmitted with it are confidential
and intended solely for the use of the individual or entity 
to whom they are addressed. If you have received this email 
in error please notify postmaster bgfl org

The views expressed within this email are those of the 
individual, and not necessarily those of the organisation
*************************************************************


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]