[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Anyone using Compaq Deskpro 5133



I've tried to setup my deskpro 4000 series without luck as far as the pxe boot. the .9 pxe boot version does not work. I tried different netflex drivers until I found one to work. At romomatic's website there is more than one tlan:netflex driver. Try different ones, I think the third was a charm for me.
Hope that helps.
Mark


John A. Smith wrote:

I am setting up a lab and would like to use a couple of Compaq Deskpro 5133 machines I have laying around. However, I can't seem to get a nic to work in the thing.

Anyone out there using this box? If so:

Did you use the onboard nic? What driver worked with it and was it only capable of 10 mbps?
I think it's a tlan:netflex3, but haven't gotten it to work yet.


If you didn't use the onboard, were you able to get it to recognize any other nic?
I've tried several different nics with several different drivers and haven't gotten any to work.

Any help always appreciated!

-john smith


-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- John A. Smith Director of Administration Breakthrough Urban Ministries 5243 N. Ashland Ave. Chicago, IL 60640-2001 PH: 773.989.4382, x230 FAX: 773.989.7329 http://www.breakthroughministries.com




_______________________________________________ K12OSN mailing list K12OSN redhat com https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn For more info see <http://www.k12os.org>




-- Mark Gumprecht Data Systems Specialist MSAD3 Unity, Maine gumprechtm msln net



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]