[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Anyone using Compaq Deskpro 5133



I actually got the tlan driver to work with a Deskpro 2000, but not with the 5133s. I think I need at least 100 mbps, however, so I'm trying different cards. Thanks for the work though!

-john

----- Original Message -----
Timothy Legge wrote:
> On Wed, 2004-10-27 at 15:57, Jim Wildman wrote:
> > On Wed, 27 Oct 2004, John A. Smith wrote:
> > 
> > > Did you use the onboard nic? What driver worked with it and was it only capable of 10 mbps?
> > > I think it's a tlan:netflex3, but haven't gotten it to work yet. 
> > > 
> > 
> > I (and others I know) have had lots of headaches with tlan cards.  My
> > advice would be to grab some used Intel cards at your local retailer and
> > disable the onboard nic.
> 
> Hi
> 
> I wrote the etherboot driver for the tlan about a year ago.  To the best
> of my knowledge it works fine (on all three pci nics I have as well as
> several reports from other people).
> 
> It is likely that many people were unable to use the tlan prior to this
> and just installed a different pci nic.
> 
> If you have issues with the tlan, I am will to try to resolve it. 
> Contact me directly or through the etherboot-users list.
> 
> Tim
> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
John A. Smith
Director of Administration
Breakthrough Urban Ministries
5243 N. Ashland Ave.
Chicago, IL 60640-2001
PH: 773.989.4382, x230
FAX: 773.989.7329
http://www.breakthroughministries.com





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]