[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Re: Anyone using Compaq Deskpro 5133



I've tried about 3 nics I have laying around (Adaptec, Kingston, 3c900b-tpo) and the onboard tlan. With a modified 3c900b-tpo etherboot disk from rom-o-matic, the card was recognized but hung trying to find the DHCP server.  

-john smith


----- Original Message -----
Dave Prentice wrote:
> >Date: Wed, 27 Oct 2004 13:25:23 -0500
> >From: "John A. Smith" <jsmith breakthroughministries com>
> >Subject: [K12OSN] Anyone using Compaq Deskpro 5133
> >I am setting up a lab and would like to use a couple of Compaq
> Deskpro 5133 machines I have laying around. However, I can't seem to
> get a nic to work in the thing.
> >Anyone out there using this box? If so:
> When you say the nic won't work, does it connect with the server at
> all? If it does but then hangs, you probably have a video problem
> rather than bad NICs. I was going nuts with Compaqs until I found out
> editing the vidlist file would make them boot OK.
> Dave Prentice
> prentice instruction com
> http://www.originsresource.org
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
John A. Smith
Director of Administration
Breakthrough Urban Ministries
5243 N. Ashland Ave.
Chicago, IL 60640-2001
PH: 773.989.4382, x230
FAX: 773.989.7329
http://www.breakthroughministries.com





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]