[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] nfs loads through crossover not through switch



The cheap kind! 10/100 mbs, auto-negotiating, unmanaged.

http://www.gigafast.com/products/Switches/EZ800-S/EZ800-S.htm

-john smith


----- Original Message -----
Terrell_Prudé,_Jr. wrote:
> John A. Smith wrote:
> 
> >Sorry for the repost . . . but thought this needed a new thread
> >
> >Well I finally did get the onboard nic working on the compaq 5133. It wasn't a tlan after all but the pcnet32:lancepci etherboot floppy from rom-o-matic, configured with the CONFIG_PCI_DIRECT option.
> >
> >Now, however, I have a different problem. When it gets to "Doing the pivot_root" the client hangs and says "nfs server 192.168.0.254 not responding, still trying." This message goes away and everything continues to load perfectly if I disconnect the client from the switch and reconnect a crossover cable from the nic to the server.  Once X is started on the client and I log in, I can reconnect the client and server to the switch and run apps just fine.
> >
> >Anyone else run across this? 
> >
> >-john smith
> >
> >  
> >
> 
> What kind of switch are we talking about here?
> 
> --TP
> 
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> For more info see <http://www.k12os.org>
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
John A. Smith
Director of Administration
Breakthrough Urban Ministries
5243 N. Ashland Ave.
Chicago, IL 60640-2001
PH: 773.989.4382, x230
FAX: 773.989.7329
http://www.breakthroughministries.com





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]