[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] yum problem



The commands I was trying to execute was:
yum install -y mplayer
yum update
yum --enablerepo -y mplayer-skins

I tried some others but don't remember them.

I reinstalled the operating system to clear up a different problem and
now when I enter yum install -y mplayer this is what I get:

[root localhost ~]# yum install -y mplayer
Loading "installonlyn" plugin
Setting up Install Process
Setting up repositories
macromedia                                                           [1/6]
core                                                                 [2/6]
k12ltsp                                                              [3/6]
updates                                                              [4/6]
webmin                                                               [5/6]
extras                                                               [6/6]
Reading repository metadata in from local files
Parsing package install arguments
No Match for argument: mplayer
Nothing to do
[root localhost ~]#

I have created the ATrpms.d file so it should work.
Thanks
Pat


----- Original Message -----
From: Nils Breunese <nils breun nl>
Date: Tuesday, October 3, 2006 2:58 am
Subject: Re: [K12OSN] yum problem
To: "Support list for open source software in schools." <k12osn redhat com>

> Pat wrote:
> 
> > I did a yum update today and then wanted to yum install a software
> > package.  when I enter the yum instsll or any other yum command 
> all  
> > that
> > happens is that I get the "Yum help" back and yum exits.
> >
> > How do I fix this problem?
> 
> What command(s) did you enter exactly? You can't execute something  
> like this?
> 
> 	# yum --version
> 
> Nils Breunese.
> 
> 
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]