[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] yum problem



I guess if I could read and type worth a hoot I wouldn't have caused
myself so much grief.  It's working now.
Thanks
Pat

----- Original Message -----
From: Nils Breunese <nils breun nl>
Date: Tuesday, October 3, 2006 10:27 am
Subject: Re: [K12OSN] yum problem
To: "Support list for open source software in schools." <k12osn redhat com>

> Pat wrote:
> 
> > Okay I adjusted as you suggested and here is what happened:
> >
> > atrpms- 
> > stable                                                        [7/7]
> > http://www.mirrorservice.org/sites/download.atrpms.net/fc5i386/ 
> > atrpms/stable/repodata/repomd.xml:
> > [Errno 14] HTTP Error 404: Date: Tue, 03 Oct 2006 16:14:47 
> GMTServer:> Apache/2.0.54 (Debian GNU/Linux)
> > Content-Type: text/html
> > Via: 1.1 www.mirrorservice.org
> > Transfer-Encoding: chunked
> > Trying other mirror.
> > Cannot open/read repomd.xml file for repository: atrpms-stable
> > failure: repodata/repomd.xml from atrpms-stable: [Errno 256] No more
> > mirrors to try.
> > Error: failure: repodata/repomd.xml from atrpms-stable: [Errno 
> 256] No
> > more mirrors to try.
> >
> > What should I try to do next to get this working?
> 
> Change $releasever$basearch to $releasever-$basearch in baseurl 
> like  
> I told you earlier. Your current repository is pointing to a non- 
> existent location.
> 
> Nils Breunese.
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]