[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Libguestfs] Strange libtool problem



On Thu, May 12, 2011 at 11:17:23AM +0100, Richard W.M. Jones wrote:
> On Sat, Apr 09, 2011 at 05:11:34PM +0100, Richard W.M. Jones wrote:
> > I'm not sure if this is related to me updating to gcc 4.6.0 or not,
> > but in the gnulib/lib directory I get an error which comes down to the
> > following libtool command running:
> > 
> > $ ../../libtool --tag=CC --mode=compile gcc -std=gnu99 -std=gnu99 -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -g -O2 -MT c-ctype.lo -MD -MP -MF .deps/c-ctype.Tpo -c -o c-ctype.lo c-ctype.c
> > ../../libtool: line 2075: c-ctype.c: command not found
> > libtool: compile:  gcc -std=gnu99 -std=gnu99 -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -g -O2 -MT c-ctype.lo -MD -MP -MF .deps/c-ctype.Tpo -c ""  -fPIC -DPIC -o .libs/c-ctype.o
> > gcc: error: : No such file or directory
> > gcc: fatal error: no input files
> > compilation terminated.
> > 
> > Note how the -c option is converted to -c "".  Also the error
> > "c-ctype.c: command not found" which comes from a function very deep
> > in libtool which is called from all over the place.
> > 
> > I've tried recreating libtool, but to no effect.
> 
> I'm still getting this problem, now with hivex.  It seems to be that
> libtool is broken.

I pushed this workaround:

http://git.annexia.org/?p=hivex.git;a=commitdiff;h=27c45a5a1e5527f46894361794a1da588086fe0e

It's obviously not a real fix, but works for me.

Rich.

-- 
Richard Jones, Virtualization Group, Red Hat http://people.redhat.com/~rjones
Read my programming blog: http://rwmj.wordpress.com
Fedora now supports 80 OCaml packages (the OPEN alternative to F#)
http://cocan.org/getting_started_with_ocaml_on_red_hat_and_fedora


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]