[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Libguestfs] Strange libtool problem



Richard W.M. Jones wrote:
> On Thu, May 12, 2011 at 11:17:23AM +0100, Richard W.M. Jones wrote:
>> On Sat, Apr 09, 2011 at 05:11:34PM +0100, Richard W.M. Jones wrote:
>> > I'm not sure if this is related to me updating to gcc 4.6.0 or not,
>> > but in the gnulib/lib directory I get an error which comes down to the
>> > following libtool command running:
>> >
>> > $ ../../libtool --tag=CC --mode=compile gcc -std=gnu99 -std=gnu99
>> > -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -g -O2 -MT c-ctype.lo -MD -MP -MF
>> > .deps/c-ctype.Tpo -c -o c-ctype.lo c-ctype.c
>> > ../../libtool: line 2075: c-ctype.c: command not found
>> > libtool: compile: gcc -std=gnu99 -std=gnu99 -DHAVE_CONFIG_H
>> > -I. -I../.. -g -O2 -MT c-ctype.lo -MD -MP -MF .deps/c-ctype.Tpo -c
>> > "" -fPIC -DPIC -o .libs/c-ctype.o
>> > gcc: error: : No such file or directory
>> > gcc: fatal error: no input files
>> > compilation terminated.
>> >
>> > Note how the -c option is converted to -c "".  Also the error
>> > "c-ctype.c: command not found" which comes from a function very deep
>> > in libtool which is called from all over the place.
>> >
>> > I've tried recreating libtool, but to no effect.
>>
>> I'm still getting this problem, now with hivex.  It seems to be that
>> libtool is broken.
>
> I pushed this workaround:
>
> http://git.annexia.org/?p=hivex.git;a=commitdiff;h=27c45a5a1e5527f46894361794a1da588086fe0e
>
> It's obviously not a real fix, but works for me.

Nice.
Do you know if it's still present when using the latest upstream
version of libtool?


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]