[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Libvir] xmldump doesn't work



Daniel Veillard wrote:
On Thu, Feb 23, 2006 at 10:39:41PM -0800, Diwaker Gupta wrote:
Hi,

I'm running libvirt from CVS. I'm unable to get xmldump to work:

o virsh dumpxml <domain-id> doesn't work. Neither does <domain-name>
instead of domain-id. (Aside: the documentation at
http://libvirt.org/format.html needs fixing -- virsh reports a dumpxml
command, but no xmldump command)

o I can't get an XML dump from the Python bindings either.

Looking at the code, it seems the XML description is built using the
sexpr output from xend. On my machine, "xm list -l <domain-id>" prints
out the correct sexpr, so it seems Xend is working fine.

  Are you running a recent version of xen ? My guess is that you don't
have http enabled in /etc/xen/xend-config.sxp
The libxend code works with the domain socket as well. Perhaps we should fall back to the domain socket if the host is "localhost" and the HTTP server cannot be reached?

Regards,

Anthony Liguori
localhost:~/libvirt/src -> grep http /etc/xen/xend-config.sxp
# utilizes a bridged network configuration. Access to xend via http
(xend-http-server yes)
# Port xend should use for the HTTP interface, if xend-http-server is set.
# Address xend should listen on for HTTP connections, if xend-http-server is
localhost:~/libvirt/src ->

  Most of the operations are now carried though Xend HTTP interface.

Daniel



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]