[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Libvir] virDomainLookupByID problem when Root



On Mon, Jul 17, 2006 at 04:25:12PM +0200, Daniele Sgandurra wrote:
> Hi all!
> I've tried to compile and execute info1.c both as user and as root. As user I have no problem, but as root I get:
> Failed to find Domain 0

  Make sure you are using the latest version, i.e. libvirt-0.1.3 as 0.1.2
had that problem, which was solved since.

> I've traced back the problem to the function:
> virDomainLookupByID(virConnectPtr conn, int id)
> at the line:
> path = xs_get_domain_path(conn->xshandle, (unsigned int) id);
> When root I get path != NULL, otherwise path==NULL;
> if path==NULL then the block after it is executed and everything is ok, otherwise  at the end of the function name=null. (I manually changed path to NULL so that I can run it when root and it works even if info.maxMem it's different from when the program is run as a normal user: it shows -4 instead of 464896).
> It could be a configuration problem of mine (of Xen Store for example)?

  If you use 0.1.3 it won't touch the xenstore backend and use xend access
which is preferable, make sure you upgraded and are using the right libraries.

Daniel

-- 
Daniel Veillard      | Red Hat http://redhat.com/
veillard redhat com  | libxml GNOME XML XSLT toolkit  http://xmlsoft.org/
http://veillard.com/ | Rpmfind RPM search engine http://rpmfind.net/


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]