[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Libvir] virsh vcpupin does not work with xend



Saori Fukuta wrote:
On Wed, 04 Jul 2007 13:18:43 +0100 "Richard W.M. Jones" wrote:
Saori Fukuta wrote:
Hi,

The virsh vcpupin command does not work when it uses Xend(xend_internal.c).
HV(xen_internal.c) works fine.

I'm testing on Xen3.1.0(hypervisor_version=2, dom_interface_version=5,
xendConfigVersion=4), and using current libvirt(ChangeLog revision 1.546).

To solve this problem, I got the xend debug information and compared that.
    * in the case of executing "virsh vcpupin 63 7 1" *
    [2007-05-29 09:33:20 4258] DEBUG (XendDomain:1297) dom(63) cpu 7 cpumap [1](<type'str'>)
    * in the case of executing "xm vcpu-pin 63 7 1" *
    [2007-05-29 09:33:32 4258] DEBUG (XendDomain:1297) dom(63) cpu 7 cpumap [1](<type'list'>)

There is one different thing. The type of cpumap is str when executing virsh command, but the type of cpumap is list when executing xm command.

Do you have any idea ?
Did you find out what caused this in the end?

I have no progress about this.
I suspect that the cause is the type of cpumap, and I want to try to
send the cpumap as list but I have no idea the way.
So I can still not determine the reason.

I'm not sure how to reproduce this. How can I send the map over xend instead of the HV?

I did fix a problem with virDomainPinVcpu & remote about two weeks ago.

Rich.

--
Emerging Technologies, Red Hat - http://et.redhat.com/~rjones/
Registered Address: Red Hat UK Ltd, Amberley Place, 107-111 Peascod
Street, Windsor, Berkshire, SL4 1TE, United Kingdom.  Registered in
England and Wales under Company Registration No. 03798903

Attachment: smime.p7s
Description: S/MIME Cryptographic Signature


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]