[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Libvir] virsh vcpupin does not work with xend



On Fri, 06 Jul 2007 10:46:41 +0100 "Richard W.M. Jones" wrote:
> >> Did you find out what caused this in the end?
> > 
> > I have no progress about this.
> > I suspect that the cause is the type of cpumap, and I want to try to
> > send the cpumap as list but I have no idea the way.
> > So I can still not determine the reason.
> 
> I'm not sure how to reproduce this.  How can I send the map over xend 
> instead of the HV?
> 
> I did fix a problem with virDomainPinVcpu & remote about two weeks ago.

It is rare case. This problem is occurred when the HV is failed.
So, to reproduce this, I changed the domainPinVcpu of HV to NULL.
---
    625 #if 0
    626     xenHypervisorPinVcpu, /* domainPinVcpu */
    627 #else
    628     NULL,
    629 #endif

and executed it.
# ./virsh vcpupin 25 0 0

# virsh vcpuinfo 25
VCPU:           0
CPU:            1
State:          blocked
CPU time:       261,1s
CPU Affinity:   yy <---

VCPU:           1
CPU:            1
State:          blocked
CPU time:       240,0s
CPU Affinity:   yy

VCPU:           2
CPU:            1
State:          blocked
CPU time:       245,2s
CPU Affinity:   yy

Of course, the HV works fine.
# virsh vcpupin 25 0 0

# virsh vcpuinfo 25
VCPU:           0
CPU:            0
State:          blocked
CPU time:       261,2s
CPU Affinity:   y- <---

VCPU:           1
CPU:            0
State:          blocked
CPU time:       240,0s
CPU Affinity:   yy

VCPU:           2
CPU:            1
State:          blocked
CPU time:       245,2s
CPU Affinity:   yy

Thanks,
Saori



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]