[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Libvir] build problems with latest cvs version



Hi libvirt-list,

I run into the same build problem with version libvirt version 0.2.1, 0.2.2 and the latest cvs-version.

In libvirt directory I did the following (for cvs version)

	 ./autogen.sh --disable-shared --disable-QEMU

I'd like to disable shared libraries and QEMU support (I have only installed xen 3.0.3 envrionment).

The make process breaks while building in [/opt/test/libvirt/qemud], while doing the following:

<make output>
if gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I.. -I/usr/include/libxml2 -I../ include -I../include -I/usr/include/libxml2 -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 - fexceptions -fasynchronous-unwind-tables -Wall -Wmissing-prototypes - Wnested-externs -Wpointer-arith -Wextra -Wshadow -Wcast-align -Wwrite- strings -Waggregate-return -Wstrict-prototypes -Winline -Wredundant- decls -Wno-sign-compare -DLOCAL_STATE_DIR="\"/usr/local/var\"" - DSYSCONF_DIR="\"/usr/local/etc\"" -DQEMUD_PID_FILE="\"/usr/local/var/ run/libvirt_qemud.pid\"" -g -O2 -MT libvirt_qemud-bridge.o -MD -MP - MF ".deps/libvirt_qemud-bridge.Tpo" -c -o libvirt_qemud-bridge.o `test -f 'bridge.c' || echo './'`bridge.c; \ then mv -f ".deps/libvirt_qemud-bridge.Tpo" ".deps/libvirt_qemud- bridge.Po"; else rm -f ".deps/libvirt_qemud-bridge.Tpo"; exit 1; fi
bridge.c: In function `brAddBridge':
bridge.c:130: error: `SIOCBRADDBR' undeclared (first use in this function)
bridge.c:130: error: (Each undeclared identifier is reported only once
bridge.c:130: error: for each function it appears in.)
bridge.c: In function `brDeleteBridge':
bridge.c:148: error: `SIOCBRDELBR' undeclared (first use in this function)
bridge.c: In function `brAddInterface':
bridge.c:182: error: `SIOCBRADDIF' undeclared (first use in this function)
bridge.c: In function `brDeleteInterface':
bridge.c:190: error: `SIOCBRDELIF' undeclared (first use in this function)
bridge.c: In function `brSetForwardDelay':
bridge.c:481: error: `SYSFS_BRIDGE_ATTR' undeclared (first use in this function)
bridge.c:481: error: syntax error before string constant
bridge.c:481: warning: empty body in an if-statement
bridge.c: In function `brGetForwardDelay':
bridge.c:503: error: `SYSFS_BRIDGE_ATTR' undeclared (first use in this function)
bridge.c:503: error: syntax error before string constant
bridge.c:503: warning: empty body in an if-statement
bridge.c: In function `brSetEnableSTP':
bridge.c:531: error: `SYSFS_BRIDGE_ATTR' undeclared (first use in this function)
bridge.c:531: error: syntax error before string constant
bridge.c:531: warning: empty body in an if-statement
bridge.c: In function `brGetEnableSTP':
bridge.c:553: error: `SYSFS_BRIDGE_ATTR' undeclared (first use in this function)
bridge.c:553: error: syntax error before string constant
bridge.c:553: warning: empty body in an if-statement
</make output>

I get the same even on the older versions 0.2.2 and 0.2.1. Can you please help me to solve this compilation error?

Many thanks in advance,

	Jan Michael


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]