[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Libvir] virsh - vcpuinfo cmd not working in 0.2.2



Cheers libvirt,

I've tested the CLI virsh with my recent compiled version of libvirt and version 0.1.9. In Version 0.2.2 vcpuinfo provides wrong information. In version 0.1.9 only the values for VCPU and CPU are wrong. Do you have any idea why?

See the test results below.

	Jan

> xm vcpu-list
Name ID VCPUs CPU State Time(s) CPU Affinity
Domain-0                           0     0     0   r--   95463.9 any cpu
Domain-0                           0     1     -   --p      55.6 any cpu
stornode                           6     0     1   -b-    2036.1 1
worknode                           5     0     1   -b-    2073.9 1

> virsh vcpuinfo (0,5,6) in version 0.2.2
- Domain-0
	VCPU:           0
	CPU:            0
	State:          blocked
	CPU time:       0.0s
	CPU Affinity:   --

- worknode
	virsh # vcpuinfo 5
	VCPU:           0
	CPU:            0
	State:          blocked
	CPU time:       4.3s
	CPU Affinity:   --

- stornode
	VCPU:           0
	CPU:            0
	State:          blocked
	CPU time:       4.3s
	CPU Affinity:   --


> virsh vcpuinfo (0,5,6) in version 0.1.9
- Domain-0
	VCPU:           0
	CPU:            0
	State:          running
	CPU time:       95466.7s
	CPU Affinity:   yy

- worknode
	VCPU:           0
	CPU:            1
	State:          blocked
	CPU time:       2074.2s
	CPU Affinity:   -y

- stornode
	VCPU:           0
	CPU:            1
	State:          blocked
	CPU time:       2036.5s
	CPU Affinity:   -y


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]