[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Libvir] virsh - vcpuinfo cmd not working in 0.2.2



Jan Michael wrote:
On 10.05.2007, at 15:05, Daniel P. Berrange wrote:
On Thu, May 10, 2007 at 02:55:29PM +0200, Jan Michael wrote:
<error>
[root xen-machine libvirt-0.2.1]# ./src/virsh
libvir: error : no support for hypervisor
lt-virsh: error: failed to connect to the hypervisor
</error>

Can you re-run with

    strace -f -o virsh.log  ./srv/virsh

And send the resulting log file.

Done. Please find attached virsh.log.

32266 stat64("/var/run/xenstored/socket", {st_mode=S_IFSOCK|0600,st_size=0, ...}) = 0
 32266 socket(PF_FILE, SOCK_STREAM, 0)   = 4
 32266 fcntl64(4, F_GETFD)               = 0
 32266 fcntl64(4, F_SETFD, FD_CLOEXEC)   = 0
32266 connect(4, {sa_family=AF_FILE, path="/var/run/xenstored/socket"},110) = 0
 32266 write(2, "libvir: error : no support for h"..., 42) = 42

It looks like the last thing it does is to connect to xenstored (successfully) then fails.

Did you get any further on this? I would be tempted to try libvirt from CVS.

Rich.

--
Emerging Technologies, Red Hat - http://et.redhat.com/~rjones/
Registered Address: Red Hat UK Ltd, Amberley Place, 107-111 Peascod
Street, Windsor, Berkshire, SL4 1TE, United Kingdom.  Registered in
England and Wales under Company Registration No. 03798903

Attachment: smime.p7s
Description: S/MIME Cryptographic Signature


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]