[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [Libvir] virsh - vcpuinfo cmd not working in 0.2.2



Hi, Rich

I am just a little time to do on this.
If you have time, please do it.

Anyway Another way to solve this is 
off the xen_internal.c function and on the xend_internal.c
(This is just a templary.)

Thanks
Atsushi SAKAI


"Richard W.M. Jones" <rjones redhat com> wrote:

> Jan Michael wrote:
> > On 10.05.2007, at 15:05, Daniel P. Berrange wrote:
> >> On Thu, May 10, 2007 at 02:55:29PM +0200, Jan Michael wrote:
> >>> <error>
> >>> [root xen-machine libvirt-0.2.1]# ./src/virsh
> >>> libvir: error : no support for hypervisor
> >>> lt-virsh: error: failed to connect to the hypervisor
> >>> </error>
> >>
> >> Can you re-run with
> >>
> >>     strace -f -o virsh.log  ./srv/virsh
> >>
> >> And send the resulting log file.
> > 
> > Done. Please find attached virsh.log.
> 
>   32266 stat64("/var/run/xenstored/socket", 
> {st_mode=S_IFSOCK|0600,st_size=0, ...}) = 0
>   32266 socket(PF_FILE, SOCK_STREAM, 0)   = 4
>   32266 fcntl64(4, F_GETFD)               = 0
>   32266 fcntl64(4, F_SETFD, FD_CLOEXEC)   = 0
>   32266 connect(4, {sa_family=AF_FILE, 
> path="/var/run/xenstored/socket"},110) = 0
>   32266 write(2, "libvir: error : no support for h"..., 42) = 42
> 
> It looks like the last thing it does is to connect to xenstored 
> (successfully) then fails.
> 
> Did you get any further on this?  I would be tempted to try libvirt from 
> CVS.
> 
> Rich.
> 
> -- 
> Emerging Technologies, Red Hat - http://et.redhat.com/~rjones/
> Registered Address: Red Hat UK Ltd, Amberley Place, 107-111 Peascod
> Street, Windsor, Berkshire, SL4 1TE, United Kingdom.  Registered in
> England and Wales under Company Registration No. 03798903



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]