[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] [PATCH] fix size parameter in calls to numa_node_to_cpus



Daniel P. Berrange wrote:
On Thu, Dec 11, 2008 at 01:56:47PM -0500, Dave Allan wrote:
I was getting the error:

map size mismatch; abort

when running the daemon-conf tests.

I traced it to two places in which we were passing a parameter as a number of bits to numa_node_to_cpus which expects a number of bytes (see numa_node_to_cpus_compat in numa.h in the numactl source).

I'm still very puzzelled by this. What OS and architecture are you
running on ?

I'm using Fedora 10, x86_64 and don't see any messages with current
CVS and it returns NUMA info correctlys (as per virsh capabilities)

Applying your patch and it still works correctly which is good, so
ACK to applying it from that point of view. I'd still like to
understand why I'm not seeing the error message, but you are...

Daniel

I'm puzzled by why I'm the only one seeing it as well. One difference may be that I seem to have compiled --with-uml. I'm not sure if that's the way most people are doing things; it's just what I get from autobuild.sh on my box.

I'm still tracking down an unresolved issue on my setup during the daemon-conf scripts, which is that libvirtd is getting farther into running during the corrupt configuration tests than Jim thinks it should. I'll take a look to see if that is the reason for this behavior as well.

Dave


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]