[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] [PATCH] fix size parameter in calls to numa_node_to_cpus



Dave Allan <dallan redhat com> wrote:
> Daniel P. Berrange wrote:
>> On Thu, Dec 11, 2008 at 01:56:47PM -0500, Dave Allan wrote:
>>> I was getting the error:
>>>
>>> map size mismatch; abort
>>>
>>> when running the daemon-conf tests.
>>>
>>> I traced it to two places in which we were passing a parameter as a
>>> number of bits to numa_node_to_cpus which expects a number of bytes
>>> (see numa_node_to_cpus_compat in numa.h in the numactl source).
>>
>> I'm still very puzzelled by this. What OS and architecture are you
>> running on ?
>>
>> I'm using Fedora 10, x86_64 and don't see any messages with current
>> CVS and it returns NUMA info correctlys (as per virsh capabilities)
>>
>> Applying your patch and it still works correctly which is good, so
>> ACK to applying it from that point of view. I'd still like to
>> understand why I'm not seeing the error message, but you are...
>>
>> Daniel
>
> I'm puzzled by why I'm the only one seeing it as well.  One difference
> may be that I seem to have compiled --with-uml.  I'm not sure if
> that's the way most people are doing things; it's just what I get from
> autobuild.sh on my box.

I've just confirmed that when configure runs here,
it enables UML support (I see that it's the default, and
there is no prerequisite):

    $ grep UML..= config.status
    D["WITH_UML"]=" 1"

and yet, all the tests pass for me.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]