[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] libvirtd crashing with network bridge configuration



On Wed, Dec 17, 2008 at 02:05:33AM +0100, Emre Erenoglu wrote:
> Dear Developers, Users,
> 
> I'm trying to package libvirt for our distribution, however, having some
> problems past the libvirt 0.4.3 series.  Everything compiles and installs
> fine.
> 
> With versions above and including 0.5.1, I'm getting the following errors in
> the dmesg output:

The kernel bug traces aren't really helpful at finding out what's wrong
with libvirtd in userspace.

> ps ax shows the following output right after the service is started:
> 
>  3605 ?        S      0:00 /usr/sbin/libvirtd --daemon
>  3624 ?        Z      0:00 [libvirtd] <defunct>
> 
> If I don't enable any network at  /etc/libvirt/qemu/networks/autostart, then
> there's no error.

This suggest libvirtd itself is *not* crashing. Some process that 
libvirtd runs is dieing - not sure which though.

Please kill all libvirtd  instances, and making sure you have compiled
with debugging info turned on (ie, '-g' compile flag), then run

 # valgrind /usr/sbin/libvirtd

And also try

  LIBVIRT_DEBUG=1 /usr/sbin/libvirtd

and send the output for both of these.

Daniel
-- 
|: Red Hat, Engineering, London   -o-   http://people.redhat.com/berrange/ :|
|: http://libvirt.org  -o-  http://virt-manager.org  -o-  http://ovirt.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: GnuPG: 7D3B9505  -o-  F3C9 553F A1DA 4AC2 5648 23C1 B3DF F742 7D3B 9505 :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]