[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [libvirt] --with-xen=foo



Title: RE: [libvirt] --with-xen=foo

Oh - sorry for not getting back to you about this.
Yes - it does solve it for me.

+1

-----Original Message-----
From: Daniel P. Berrange [mailto:berrange redhat com]
Sent: Fri 11/21/2008 5:12 AM
To: Ben Guthro
Cc: libvir-list
Subject: Re: [libvirt] --with-xen=foo

On Thu, Nov 20, 2008 at 06:30:38PM +0000, Daniel P. Berrange wrote:
> On Thu, Nov 20, 2008 at 01:27:40PM -0500, Ben Guthro wrote:
> > I tried this...didn't seem to help:
>
> Sorry, not paying close enough attention. In fact this file was
> built in an earlier module. Find the line which says
>
> libvirt_driver_la_SOURCES =                                     \
>                 $(DRIVER_SOURCES)                               \
>                 $(DOMAIN_CONF_SOURCES)                          \
>                 $(NETWORK_CONF_SOURCES)                         \
>                 $(STORAGE_CONF_SOURCES)                         \
>                 $(NODE_DEVICE_CONF_SOURCES)
>
> And add in a line following that
>
> libvirt_driver_la_CFLAGS = $(XEN_CFLAGS)

On the assumption that this fixed it for you, I've committed this change

Regards,
Daniel
--
|: Red Hat, Engineering, London   -o-   http://people.redhat.com/berrange/ :|
|: http://libvirt.org  -o-  http://virt-manager.org  -o-  http://ovirt.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: GnuPG: 7D3B9505  -o-  F3C9 553F A1DA 4AC2 5648 23C1 B3DF F742 7D3B 9505 :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]