[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] errors building rpm



This looks like it fixed the problem for me, as well

Thanks!

+1


Cole Robinson wrote on 10/22/2008 09:31 AM:
> Daniel P. Berrange wrote:
>> On Tue, Oct 21, 2008 at 04:39:36PM -0400, Ben Guthro wrote:
>>> I keep getting the following error when trying to build via a
>>> 'sudo make rpm' on the tip of the tree
>>>
>>> + /usr/lib/rpm/find-lang.sh /var/tmp/libvirt-0.4.6-1.fc9-root libvirt
>>> No translations found for libvirt in /var/tmp/libvirt-0.4.6-1.fc9-root
>>> error: Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.82848 (%install)
>>>
>>>
>>> RPM build errors:
>>>     Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.82848 (%install)
>>> make: *** [rpm] Error 1
>>>
>>>
>>> This looks like it came in with one of Jim Meyering's latest checkins.
>> Looks like it probably failed to include any of the .po files. I see
>> Jim's change was essentially
>>
>> ALL_LINGUAS=`{cd "po" > /dev/null && ls *.po} | sed 's+\.po$++'`
>>
>> to
>>
>> ALL_LINGUAS=`{cd "$srcdir/po" > /dev/null && ls *.po} | sed 's+\.po$++'`
>>
>>
>> So my expectation is that '$srcdir' is not defined, and thus its trying
>> to use '/po' to find po files.
>>
>> Daniel
> 
> I hit this last night. Attached patch fixed it for me, not
> sure if it breaks anything in subtle ways though. The actual
> error it's throwing is something like "'{cd' command not found"
> 
> Thanks,
> Cole
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]