[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] error: failed to connect to the hypervisor



Daniel P. Berrange wrote:
> On Mon, Aug 03, 2009 at 08:56:48AM +0200, Dominik Klein wrote:
>> Hi
>>
>> I am running kvm-78 with libvirt 0.6.1 and see the following error from
>> time to time when my linux-ha cluster tries to run "virsh domstate" to
>> figure out a virtual machine's state:
>>
>> error: failed to connect to the hypervisor
>>
>> In syslog, I see:
>>
>> libvirtd: 23:39:11.357: error : Failed to set close-on-exec file
>> descriptor flag
>>
>> Due to this error, the cluster assumes the machine is not running okay
>> and reboots it in order to fix things.
>>
>> This happened twice in 2 months with 10 machines being queried like that
>> each minute (read: not too well reproducable)
>>
>> What is this and how could I work around it or is this fixed in newer
>> versions and so worth an upgrade?
> 
> I've never seen that error message before, but if I had to guess I'd
> say that was a bug in 0.6.1 libvirt. There were quite a few really
> nasty bugs in that release, which cause really wierd, random, and
> inexplicable problems, so I'd really recommend updating to at
> least 0.6.3 if at all possible.

Thanks for the reply. I will try to update asap and if I should ever see
this again, I will warm up this thread.

Have a nice weekend,
Dominik


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]