[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] adding scsi disk failed (code=9)



On Mon, Jul 13, 2009 at 02:23:22PM +0200, Massimo Canonico wrote:
> Hi,
> first of all, thanks for replying with a patch.
> I'm running libvirt on fedora 11 64bit with kvm and I do not have the 
> qemu_driver.c for that patch.

You are definitely hitting the bug I refer to in the URL below with
Fedora 11.

> I've installed libvirt and libvirt-devel packages. Where is contained 
> this file?
> 
> Moreover, How can I debug this error:
> 
> ibvirt: operation failed: adding scsi disk failed (code=9)
> 
> in order to have more information concerning the origin of this error?

As a general guide to debug libvirt problems 

  http://libvirt.org/logging.html

for QEMU issues, you generall need to set debugging in the libvirtd
server config /etc/libvirt/libvirtd.conf

> >>    
> >
> >Depending on your KVM/QEMU version that's probably this error
> >
> >http://www.redhat.com/archives/libvir-list/2009-July/msg00115.html
> >
> >

Daniel
-- 
|: Red Hat, Engineering, London   -o-   http://people.redhat.com/berrange/ :|
|: http://libvirt.org  -o-  http://virt-manager.org  -o-  http://ovirt.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: GnuPG: 7D3B9505  -o-  F3C9 553F A1DA 4AC2 5648 23C1 B3DF F742 7D3B 9505 :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]