[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] OpenVZ : cannot assign bridge to any interface



On Wed, Jul 22, 2009 at 02:55:59PM +0900, Yuji NISHIDA wrote:
> Hi,
> 
> I'm bit confuing between 2 problems with libvirt-0.6.5 for OpenVZ.

> The followings are python script and xml that I tested with.
> ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
> [root node13 test]# cat test.py
> import libvirt
> 
> conn = libvirt.open('openvz:///system')
> conn.networkDefineXML( file('net.xml').read() )
> conn.defineXML( file('test.xml').read() )
> 
> net = conn.networkLookupByName('guestnet101')
> net.create()
> 
> guest = conn.lookupByName('101')
> guest.create()

> 
> [2] -------------------------------------------------
> I guess "type" in domain must be 'openvz' but virsh dumpxml returns it  
> as 'qemu'.
> ( The configuration of VE 101 remains in [1] )
> 
> ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
> [root node13 test]# virsh dumpxml 101
> <domain type='qemu' id='101'>

This is a bug in the openvzLoadDomains() method, with it forgetting to
fill in the virtType field. It shouldn't impact functional behaviour
of the driver though.

Daniel
-- 
|: Red Hat, Engineering, London   -o-   http://people.redhat.com/berrange/ :|
|: http://libvirt.org  -o-  http://virt-manager.org  -o-  http://ovirt.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: GnuPG: 7D3B9505  -o-  F3C9 553F A1DA 4AC2 5648 23C1 B3DF F742 7D3B 9505 :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]