[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] Release of libvirt-0.6.4



On Sat, May 30, 2009 at 12:45:21PM +0000, Frederik Himpe wrote:
> On Fri, 29 May 2009 19:18:05 +0200, Daniel Veillard wrote:
> 
> >  - test case for exercising the event loop (Daniel Berrange)
> 
> I think this test is failing for me on Mandriva Cooker (both i586 and 
> x86_64):
> 
> 51) QEMU ARGV-2-XML restore-v2                                        ... OK
> 52) QEMU ARGV-2-XML restore-v2                                        ... OK
> 53) QEMU ARGV-2-XML migrate                                           ... OK
> PASS: qemuargv2xmltest
> PASS: seclabeltest
>  1: Simple write OK
>  2: Deleted before poll OK
>  3: Interrupted during poll OK
>  4: Deleted during dispatch OK
>  5: Deleted during dispatch OK
>  6: Firing a timer FAIL Timer 1 should have fired, but didn't
> FAIL: eventtest
>  1) Node device XML-2-XML computer                                    ... OK
>  2) Node device XML-2-XML DVD_GCC_4247N                               ... OK
>  3) Node device XML-2-XML net_00_13_02_b9_f9_d3                       ... OK
>  4) Node device XML-2-XML net_00_15_58_2f_e9_55                       ... OK
>  5) Node device XML-2-XML pci_1002_71c4                               ... OK
>  6) Node device XML-2-XML pci_8086_27c5_scsi_host_0                   ... OK
>  7) Node device XML-2-XML pci_8086_27c5_scsi_host_scsi_device_lun0    ... OK
>  8) Node device XML-2-XML pci_8086_27c5_scsi_host_scsi_host           ... OK
>  9) Node device XML-2-XML pci_8086_27c5_scsi_host                     ... OK
> 10) Node device XML-2-XML storage_serial_SATA_HTS721010G9SA00_MPCZ12Y0GNGWSE ... OK
> 11) Node device XML-2-XML usb_device_1d6b_1_0000_00_1d_0_if0          ... OK
> 12) Node device XML-2-XML usb_device_1d6b_1_0000_00_1d_0              ... OK
> PASS: nodedevxml2xmltest
> ====================
> 1 of 34 tests failed
> ====================
> 
> 
> What could be wrong?

Strange, this test case works fine for me on both archs with Fedora 9/10/11
and RHEL 5.

Could you run the test manually with debugging turned on, eg

   LIBVIRT_DEBUG=1  ./eventtest

And also try and capture an strace log with timings

   strace -ttt ./eventtest

Regards,
Daniel
-- 
|: Red Hat, Engineering, London   -o-   http://people.redhat.com/berrange/ :|
|: http://libvirt.org  -o-  http://virt-manager.org  -o-  http://ovirt.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: GnuPG: 7D3B9505  -o-  F3C9 553F A1DA 4AC2 5648 23C1 B3DF F742 7D3B 9505 :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]