[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: [libvirt] Problem compiling latest code from libvirt CVS



> Subject: Re: [libvirt] Problem compiling latest code from libvirt CVS
> 
> On Fri, Jun 05, 2009 at 01:01:59PM +0000, Fischer, Anna wrote:
> > I am trying to build the latest libvirt checked out from CVS this
> morning, but I get an error message. I ran ./autostart, ./configure and
> then make.
> >
> > Any idea what the problem here could be?
> >
> > gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I..    -I../gnulib/lib -I../gnulib/lib -
> I../include -I../include -I../src -I/usr/include/libxml2      -Wall -
> Wformat -Wformat-security -Wmissing-prototypes -Wnested-externs -
> Wpointer-arith -Wextra -Wshadow -Wcast-align -Wwrite-strings -
> Waggregate-return -Wstrict-prototypes -Winline -Wredundant-decls -Wno-
> sign-compare -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fexceptions -fasynchronous-
> unwind-tables  -DLOCAL_STATE_DIR="\"/usr/local/var\""  -
> DSYSCONF_DIR="\"/usr/local/etc\"" -DQEMUD_PID_FILE="\"\"" -
> DREMOTE_PID_FILE="\"/usr/local/var/run/libvirtd.pid\"" -
> DGETTEXT_PACKAGE=\"libvirt\"  -g -O2 -MT libvirtd-remote_protocol.o -MD
> -MP -MF .deps/libvirtd-remote_protocol.Tpo -c -o libvirtd-
> remote_protocol.o `test -f 'remote_protocol.c' || echo
> './'`remote_protocol.c
> > mv -f .deps/libvirtd-remote_protocol.Tpo .deps/libvirtd-
> remote_protocol.Po
> > /bin/sh ../mylibtool --tag=CC   --mode=link gcc -I../gnulib/lib -
> I../gnulib/lib -I../include -I../include -I../src -
> I/usr/include/libxml2      -Wall -Wformat -Wformat-security -Wmissing-
> prototypes -Wnested-externs -Wpointer-arith -Wextra -Wshadow -Wcast-
> align -Wwrite-strings -Waggregate-return -Wstrict-prototypes -Winline -
> Wredundant-decls -Wno-sign-compare -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fexceptions
> -fasynchronous-unwind-tables  -DLOCAL_STATE_DIR="\"/usr/local/var\""  -
> DSYSCONF_DIR="\"/usr/local/etc\"" -DQEMUD_PID_FILE="\"\"" -
> DREMOTE_PID_FILE="\"/usr/local/var/run/libvirtd.pid\"" -
> DGETTEXT_PACKAGE=\"libvirt\"  -g -O2 -Wall -Wformat -Wformat-security -
> Wmissing-prototypes -Wnested-externs -Wpointer-arith -Wextra -Wshadow -
> Wcast-align -Wwrite-strings -Waggregate-return -Wstrict-prototypes -
> Winline -Wredundant-decls -Wno-sign-compare -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -
> fexceptions -fasynchronous-unwind-tables    -o libvirtd libvirtd-
> event.o libvirtd-qemud.o libvirtd-remote.o libvirtd-remote_prot
> >  ocol.o  -lxml2   -lgnutls -lpthread  -lsasl2
> ../src/libvirt_driver_qemu.la ../src/libvirt_driver_lxc.la
> ../src/libvirt_driver_uml.la  ../src/libvirt_driver_storage.la
> ../src/libvirt_driver_network.la  ../src/libvirt.la
> ../gnulib/lib/libgnu.la  -lpthread
> > (LD) -o libvirtd libvirtd-event.o libvirtd-qemud.o libvirtd-remote.o
> libvirtd-remote_protocol.o
> > ../src/.libs/libvirt_driver_storage.a(storage_backend.o): In function
> `virStorageBackendWaitForDevices':
> > /home/af/vepa/libvirt/libvirt/src/storage_backend.c:262: undefined
> reference to `virNodeDeviceWaitForDevices'
> > collect2: ld returned 1 exit status
> > make[3]: *** [libvirtd] Error 1
> 
> Can you send the end of the 'configure' output, starting from where
> it says:
> 
> configure:
> configure: Configuration summary
> configure: =====================
> configure:
> 
> I'd guess there is some combination of build options you have that
> is causing the problem.

I am running ./configure without any options. Here the output:

configure: 
configure: Configuration summary
configure: =====================
configure: 
configure: Drivers
configure: 
configure:      Xen: yes
configure:    Proxy: yes
configure:     QEMU: yes
configure:      UML: yes
configure:   OpenVZ: yes
configure:     VBox: yes
configure:      LXC: yes
configure:      ONE: no
configure:     Test: yes
configure:   Remote: yes
configure:  Network: yes
configure: Libvirtd: yes
configure:    netcf: no
configure: 
configure: Storage Drivers
configure: 
configure:      Dir: yes
configure:       FS: yes
configure:    NetFS: yes
configure:      LVM: yes
configure:    iSCSI: yes
configure:     SCSI: yes
configure:     Disk: no
configure: 
configure: Security Drivers
configure: 
configure:  SELinux: yes
configure: 
configure: Driver Loadable Modules
configure: 
configure:   dlopen: no
configure: 
configure: Libraries
configure: 
configure:   libxml: -I/usr/include/libxml2   -lxml2  
configure:   gnutls:  -lgnutls -lpthread 
configure:     sasl:   -lsasl2
configure:    avahi: no
configure:   polkit: no
configure:  selinux:  -lselinux
configure:  numactl: no
configure:      xen:   -lxenstore
configure:      hal: no
configure:   devkit: no
configure:    netcf: no
configure: 
configure: Test suite
configure: 
configure:    Coverage: no
configure:   Alloc OOM: no
configure: 
configure: Miscellaneous
configure: 
configure:      Debug: yes
configure:   Warnings: maximum
configure:   Readline: no
configure:



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]