[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[libvirt] Libvirt - Problems in different Versions



Hi Guys.

Im writing a program that connects to Xen and  gets some information
(scheduller and memory informations). When executing the program using
the libvirt 0.3.3 its working fine, BUT when running using libvirt
0.4.4 it doesnt work. I dont get any error message when compiling or
executing, but the informations doesnt come.

-> Using libvirt 0.3.3
# gcc -Wall -lxenstore `pkg-config --cflags --libs libvirt` test.c -o test
# ./test
DOMAINS IDENTIFIED
2
DomID: 0
Max Mem: 4294967292
Sched: 256
DomID: 3
Max Mem: 262144
Sched: 256
# xm list
Name                                      ID   Mem VCPUs      State   Time(s)
Domain-0                                   0   616     2     r-----   4751.9
vm01                                       3   256     2     -b----    379.7

-> Using libvirt 0.4.4
# gcc -Wall -lxenstore `pkg-config --cflags --libs libvirt` test.c -o test
# ./test
DOMAINS IDENTIFIED
0
# xm list
Name                                        ID   Mem VCPUs      State   Time(s)
Domain-0                                     0   481     2     r-----     89.8
linuxprv01                                   1   512     1     -b----     10.8

I executed the same program in other server, with 0.4.4 version, and
got the same problem. Is there any difference between those versions?

Thanks in advance.

Att.
Artur Baruchi


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]