[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] make install fails, missing HTML files



On Thu, Nov 12, 2009 at 12:30:22PM +0100, Thomas Treutner wrote:
> Hi,
> 
> I'm not sure if this is a bug or if I'm missing some tools:
> 
> When doing a fresh git clone && ./autogen.sh, make install fails because it 
> complains about some missing HTML doc files. 
> 
> # ./autogen.sh
> ......
> configure: Libraries
> configure:
> configure:   libxml: -I/usr/include/libxml2   -lxml2
> configure:  libcurl: no
> configure:  libssh2: no
> configure:   gnutls:  -lgnutls -lpthread
> configure:     sasl:   -lsasl2
> configure:    avahi: no
> configure:   polkit: no
> configure:  selinux: no
> configure: apparmor: no
> configure:  numactl: no
> configure:    capng: no
> configure:      xen:   -lxenstore
> configure:      hal: no
> configure:   devkit: no
> configure:    netcf: no
> configure:   xmlrpc: no
> .......
> 
> # make
> .........
> make[3]: Leaving directory `/root/tmp/libvirt/docs'
> (./apibuild.py)
> missing XHTML1 DTD
> missing XHTML1 DTD
> missing XHTML1 DTD
> missing XHTML1 DTD
> missing XHTML1 DTD
> missing XHTML1 DTD
> ..... (lots more)

You are missing the XHTML DTDs on your system. On Fedora/RHEL this is
in the RPM called  xhtml1-dtds-1.0-20020801.4.noarch

Regards,
Daniel
-- 
|: Red Hat, Engineering, London   -o-   http://people.redhat.com/berrange/ :|
|: http://libvirt.org  -o-  http://virt-manager.org  -o-  http://ovirt.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: GnuPG: 7D3B9505  -o-  F3C9 553F A1DA 4AC2 5648 23C1 B3DF F742 7D3B 9505 :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]