[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[libvirt] New VM Snapshot API Not working



All,

I have compiled new libvirt library 0.8.0. Compilation and installation went really fine except "make check" which has show some test got failed.  Here is what make check said.

Failed Test:

---------------snip-----------
PASS: statstest
TEST: qparamtest
      ................................         32  OK
PASS: qparamtest
TEST: capabilityschematest
      !!!!!!!!!!!!                             12  FAILED
FAIL: capabilityschematest
TEST: interfaceschematest
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!                       18  FAILED
FAIL: interfaceschematest
TEST: networkschematest
      !!!!!!!!!!!                              11  FAILED
FAIL: networkschematest
TEST: storagepoolschematest
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                     20  FAILED
FAIL: storagepoolschematest
TEST: storagevolschematest
      !!!!!!!!!!!!                             12  FAILED
FAIL: storagevolschematest
TEST: domainschematest
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 80
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 120
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 160
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 200
      !!                                       202 FAILED
FAIL: domainschematest
TEST: nodedevschematest
      !!!!!!!!!!!!!!                           14  FAILED
FAIL: nodedevschematest
TEST: nwfilterschematest
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!              27  FAILED
FAIL: nwfilterschematest
TEST: test_conf.sh
      ..                                       2   OK
---------------- snip ---------------------------

====================
9 of 40 tests failed
====================
make[3]: *** [check-TESTS] Error 1
make[3]: Leaving directory `/tmp/libvirt-0.8.0/tests'
make[2]: *** [check-am] Error 2
make[2]: Leaving directory `/tmp/libvirt-0.8.0/tests'
make[1]: *** [check-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/tmp/libvirt-0.8.0/tests'
make: *** [check-recursive] Error 1
-------------------------------------------------------------------------

However installation went fine.

After I started create some snapshot, I am getting some remote error:

root hcl:~# xm li
Name                                        ID   Mem VCPUs      State   Time(s)
Domain-0                                     0   622     2     r-----   1755.3
Test                                         3   256     1     -b----      4.4
root hcl:~# virsh snapshot-create 3
error: unmarshalling remote_error

root hcl:~# virsh snapshot-create 3 test.xml
error: unmarshalling remote_error

I have even written a C code with API's but same problem.

Here is livirt version n all
root hcl:/tmp/libvirt-0.8.0# libvirtd --version
libvirtd (libvirt) 0.8.0
root hcl:/tmp/libvirt-0.8.0# virsh -v
0.8.0
root hcl:/tmp/libvirt-0.8.0#


Any Idea????????????????
Any suggestion???????/



Thanks
Tej
DISCLAIMER:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The contents of this e-mail and any attachment(s) are confidential and intended for the named recipient(s) only. 
It shall not attach any liability on the originator or HCL or its affiliates. Any views or opinions presented in 
this email are solely those of the author and may not necessarily reflect the opinions of HCL or its affiliates. 
Any form of reproduction, dissemination, copying, disclosure, modification, distribution and / or publication of 
this message without the prior written consent of the author of this e-mail is strictly prohibited. If you have 
received this email in error please delete it and notify the sender immediately. Before opening any mail and 
attachments please check them for viruses and defect.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]