[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] Live migration woes



On Fri, Feb 05, 2010 at 03:21:32PM -0500, Thomas Sjolshagen wrote:
> 
> Quoting Thomas Treutner <thomas scripty at>:
> 
> >Hi,
> >
> >is anyone using libvirt-git and qemu-kvm post-0.11 and can live migrate VMs
> >successfully for- and backwards? qemu-kvm-0.11 seems to be the latest 
> >release
> >were live migration works, and I'm trying to figure out if its a kvm or
> >libvirt problem, since there were other things (balloon parameter f.e.) 
> >that
> >were changed with qemu-kvm-0.12 and caused troubles when using libvirt.
> >
> >
> 
> Yes.
> 
> I'm using the virt-preview repo (rawhide) and I just noticed, today,  
> after re-upgrading to 0.12.2-5 (since -4 has a rather nasty IO problem  
> for virtio devices against raw image files) that my live-migrations  
> fail with the following error message on the destination system (i.e.  
> the system the I'm trying to migrate to):
> 
> /var/log/libvirt/qemu/<guest>.log:
> Unknown savevm section -2038417646
> load of migration failed

This looks like a new QEMU bug to me

> Also, in the same log file, I'm seeing:
> Warning: vlan 0 with no nics
> Option 'ipv4': Use 'on' or 'off'
> Failed to parse "yes" for "dummy.ipv4"

All of these messages are harmless & can be ignored.


Daniel
-- 
|: Red Hat, Engineering, London   -o-   http://people.redhat.com/berrange/ :|
|: http://libvirt.org  -o-  http://virt-manager.org  -o-  http://ovirt.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: GnuPG: 7D3B9505  -o-  F3C9 553F A1DA 4AC2 5648 23C1 B3DF F742 7D3B 9505 :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]