[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] debugging daemon-conf failure



On 02/26/2010 01:29 PM, Eric Blake wrote:
> Ever since I first started playing with libvirt last month, 'make check'
> has been failing for me on the same test:
> 
> $ VIR_TEST_DEBUG=2 make -C tests check TESTS=daemon-conf
> ...
>   1) corrupted config listen_tls                                  ... OK
>   2) corrupted config listen_tcp                                  ... OK
>   3) corrupted config tls_port                                    ... OK
>   4) corrupted config tcp_port                                    ... OK
>   5) corrupted config listen_addr                                 ... OK
>   6) corrupted config mdns_adv                                    ... FAILED
>   7) corrupted config mdns_name                                   ... FAILED
>   8) corrupted config unix_sock_group                             ... FAILED
>   9) corrupted config unix_sock_ro_perms                          ... FAILED
>  10) corrupted config unix_sock_rw_perms                          ... FAILED
>  11) corrupted config unix_sock_dir                               ... FAILED
>  12) corrupted config auth_unix_ro                                ... OK
>  13) corrupted config auth_unix_rw                                ... OK
>  14) corrupted config auth_tcp                                    ... OK
>  15) corrupted config auth_tls                                    ... FAILED
>  16) corrupted config key_file                                    ... FAILED
>  17) corrupted config cert_file                                   ... FAILED
>  18) corrupted config ca_file                                     ... FAILED
>  19) corrupted config crl_file                                    ... FAILED
>  20) corrupted config tls_no_verify_certificate                   ... FAILED
>  21) corrupted config tls_allowed_dn_list                         ... FAILED
>  22) corrupted config sasl_allowed_username_list                  ... FAILED
>  23) corrupted config max_clients                                 ... FAILED
>  24) corrupted config min_workers                                 ... FAILED
>  25) corrupted config max_workers                                 ... FAILED
>  26) corrupted config max_requests                                ... FAILED
>  27) corrupted config max_client_requests                         ... FAILED
> ./daemon-conf: line 81: kill: (3145) - No such process
>  28) valid config file (sleeping 2 seconds)                       ... FAILED
> FAIL: daemon-conf
> ==================
> 1 of 1 test failed
> ==================
> 
> Any hints on what I should do to help find the root cause for the
> failure?  Am I missing a package?  Does the test need to be made
> more robust to skip if a prereq is missing?

Yep, this one also fails for me.  I don't think it is lack of a package, though
I could be wrong.  It's probably worthwhile to dig into the test deeper and see
what is going on.

-- 
Chris Lalancette


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]