[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] libvirt 0.7.5 vs qemu 0.12.1 imcompatability?



On Thu, Jan 07, 2010 at 10:08:33AM +0000, Tom Hughes wrote:
> On 06/01/10 18:56, Nikola Ciprich wrote:
> 
> >I've had similar trouble with old bios images. Once I replaced them with
> >those built with qemu-kvm, things started working...
> 
> I've using the packages from virt-preview so I've got whatever BIOS 
> images are being packaged. I've experimented some more now and even a 
> simple:
> 
>   qemu-kvm -enable-kvm
> 
> just gives me nothing whereas the older version brings up the BIOS screen.
> 
> Actually looking at it, the BIOS is a separate package which doesn't 
> exist in the virt-preview repository so I'm still using the normal 
> Fedora one. Maybe that's the problem?

Yes, the KVM from rawhide is not compatible with the BIOS from F12, so
this sounds like a bug in virt-preview

> What's the best channel for reporting issues with the virt-preview packages?

The fedora-virt mailing list


Regards,
Daniel
-- 
|: Red Hat, Engineering, London   -o-   http://people.redhat.com/berrange/ :|
|: http://libvirt.org  -o-  http://virt-manager.org  -o-  http://ovirt.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: GnuPG: 7D3B9505  -o-  F3C9 553F A1DA 4AC2 5648 23C1 B3DF F742 7D3B 9505 :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]