[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] problem attaching/detaching disk



Hi Wen,

Thank you very much.
Here are my versoins:
[cloudadmin test2 ~]$ virsh version
Compiled against library: libvir 0.8.1
Using library: libvir 0.8.1
Using API: QEMU 0.8.1
Running hypervisor: QEMU 0.12.1

[cloudadmin test2 ~]$ cat /etc/redhat-release 
Red Hat Enterprise Linux Server release 6.0 (Santiago)
[cloudadmin test2 ~]$ uname -a
Linux test2 2.6.32-71.el6.x86_64 #1 SMP Wed Sep 1 01:33:01 EDT 2010 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux


Could you please post the "virsh dumpxml" result of the VM after the vdb is attached?

Thanks in advance.

Shi
> 
> I try to reproduce this bug with upstream libvirt and qemu,
> but it works fine to me:
> 
> # virsh attach-disk RHEL6RC
> /var/lib/libvirt/images/test3.img vdb  --driver file
> --subdriver qcow2
> Disk attached successfully
> 
> # virsh detach-disk RHEL6RC vdb
> Disk detached successfully
> 
> What is version of libvirt and qemu that you use?
> 
> > But if I tried to remove the vda which uses qemu as
> driver name it would work.
> > [cloudadmin test2 ~]$ virsh detach-disk one-52 vda
> > Disk detached successfully
> > 
> > I also tried with raw disks to attach/detach and saw
> the same problems.
> > 
> > Thank you very much.
> > Shi
> > 
> > 
> > [1]: http://www.redhat.com/archives/libvir-list/2010-August/msg00449.html
> >  
> > --
> > Shi Jin, PhD
> > 
> > 
> >       
> > 
> > --
> > libvir-list mailing list
> > libvir-list redhat com
> > https://www.redhat.com/mailman/listinfo/libvir-list
> > 
> 
> 


      


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]