[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] building error



On Fri, Apr 20, 2012 at 02:26:31PM +0800, Wen Congyang wrote:
> When I build libvirt, I meet the following error message
> sometimes:
> 
> make[4]: Entering directory `/home/wency/rpmbuild/BUILD/libvirt-0.9.11/docs'
>   GEN    libvirt-api.xml
>   GEN    libvirt-qemu-api.xml
>   GEN    html/index.html
> ./libvirt-api.xml:2450: parser error : AttValue: ' expected
>     <function name='virConnectDomainEventDeregister' file='libvi

  hum ... libvirt-api.xml is generated by docs/apibuild.py

that's the first time I heard of a truncated output from that
program.

[...]
> unable to parse ./libvirt-api.xml
> make[4]: *** [html/index.html] Error 6
> make[4]: *** Waiting for unfinished jobs....
> 
> If I rebuild it without anything change, the building will success.

  It may be a problem of running make with a default parallel seting
and a bug in docs/Makefile.am where ./libvirt-api.xml would not be
properly serialized with the building of html/index.html.
  The weird thing is that from your output they seems to be serialized
but I would definitely investigate in that direction.

  I just checked from git head here and that seems to work fine ....

Daniel

-- 
Daniel Veillard      | libxml Gnome XML XSLT toolkit  http://xmlsoft.org/
daniel veillard com  | Rpmfind RPM search engine http://rpmfind.net/
http://veillard.com/ | virtualization library  http://libvirt.org/


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]