[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] make rpm does not work



Sorry forgot to add. I'm getting a whole bunch of these types of errors

Generating formatnetwork.html.tmp
missing XHTML1 DTD

--Gautam

On Tue, Aug 28, 2012 at 2:43 PM, Gautam Sampathkumar <gsampathkumar gmail com> wrote:
Hi Eric,
         I was using the libvirt-0.10.0 tarball. I installed xslt proc and ran make and make rpm again. Looks like some of the other errors went away (missing html file) but make rpm still comes to a halt with missing 404.html.

--Gautam



On Tue, Aug 28, 2012 at 2:30 PM, Eric Blake <eblake redhat com> wrote:
On 08/28/2012 02:22 PM, Gautam Sampathkumar wrote:
> Hi All,
>
>     I built libvirt on centos 6.2 and the configure and make steps went

Which version?  libvirt.git, or an earlier tarball?

> through successfully. I did try a make rpm which fails with the error: cp:
> cannot stat `./404.html': No such file or directory.

Do you have all the proper BuildRequires installed?  Was this a tarball
you built yourself from libvirt.git, or one of the release tarballs?  I
just tested 'make dist' of libvirt.git, and verified that the file
docs/404.html was included in that tarball; so my guess is that perhaps
you don't have xsltproc installed and that your self-built tarball was
therefore incomplete.  'make rpm' works by self-building a tarball with
'make dist', then using the spec file within that tarball to build the
rpms; but if you don't have all the tools installed, then the
intermediate tarball would be incomplete.

--
Eric Blake   eblake redhat com    +1-919-301-3266
Libvirt virtualization library http://libvirt.org




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]