[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] regression ?



On Mon, Jun 25, 2012 at 02:55:39PM +0530, Harsh Bora wrote:
> Hi, I was testing an under-development patch on upstream libvirt
> using domxml-to-native and domxml-from-native and realised that the
> domxml-from-native fails for a successfully generated qemu cmd line
> using domxml-to-native.
> 
> To isolate the issue, I tried generating the qemu cmd line for
> tests/qemuxml2argvdata/qemuxml2argv-disk-virtio.xml like this:
> 
> $virsh domxml-to-native qemu-argv
> tests/qemuxml2argvdata/qemuxml2argv-disk-virtio.xml > qemu-args
> 
> Now, when I try to generate the XML back for the same CLI, it fails:
> 
> $virsh domxml-from-native qemu-argv qem-args
> error: internal error missing index/unit/bus parameter in drive
> 'file=/dev/HostVG/QEMUGuest1,if=none,id=drive-ide0-0-0,format=raw'

The domxml-from-native  code has never been updated to
cope with the -device / -drive  paired syntax, hence this
error. What makes you think it is a regression ? AFAIK,
this can never have worked

Daniel
-- 
|: http://berrange.com      -o-    http://www.flickr.com/photos/dberrange/ :|
|: http://libvirt.org              -o-             http://virt-manager.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: http://entangle-photo.org       -o-       http://live.gnome.org/gtk-vnc :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]