[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] Remote connection to KVM hypervisor failed using libvirt 0.10.2



> From: "Daniel P. Berrange" <berrange redhat com>
> To: Ido Levy/Haifa/IBM IBMIL,
> Cc: libvir-list redhat com
> Date: 23/11/2012 12:04 PM
> Subject: Re: [libvirt] Remote connection to KVM hypervisor failed
> using libvirt 0.10.2

>
> On Fri, Nov 23, 2012 at 11:13:58AM +0200, Ido Levy wrote:
> > > From: "Daniel P. Berrange" <berrange redhat com>
> > > To: Ido Levy/Haifa/IBM IBMIL,
> > > Cc: libvir-list redhat com
> > > Date: 23/11/2012 10:59 AM
> > > Subject: Re: [libvirt] Remote connection to KVM hypervisor failed
> > > using libvirt 0.10.2
> > >
> > > On Fri, Nov 23, 2012 at 07:43:12AM +0200, Ido Levy wrote:
> > > > Hello,
> > > >
> > > > I compiled libvirt 0.10.2 from source providing extra parameters to
> > the
> > > > configure procedure to support phyp and hyper-v driver support, and
> > python
> > > > binding.
> > > > When running virsh from the tools directory (libvirt-0.10.2/tools) and
> >
> > > > trying to connect to remote KVM hypervisor using connect
> > > > qemu+ssh://user hostname/system
> > > > I got the following error
> > > > error: Failed to connect to the hypervisor
> > > > error: End of file while reading data: : Input/output error
> > > >
> > > > The same scenario working without any issue using virsh tool that is
> > > > shipped with RHEL distribution.
> > > >
> > > > Any advise how can I figure out how to resolve this.
> > >
> > > What are the full args you passed to 'configure' ?
> > >
> > > Daniel
> >
> >  ./configure --with-python --with-phyp --with-hyperv
>
> Ok, that's the problem. If you want your build to be able to connect
> to the RPM based build, you need to make it use the same paths. For
> this you need to pass  
>
>    ./configure --with-python --with-phyp --with-hyperv \
>        --prefix=/usr --sysconfdir=/etc --localstatedir=/var


Thanks ! it solved the problem of qemu+ssh remote connection.
I still get errors while trying to connect to HMC and Hyper-v

virsh # connect hyperv://hyperv-server/system
Enter username for hyperv-server [administrator]: domain\user
Enter domain\user password for hyperv-server:
2012-11-23 09:24:49.452+0000: 26342: error : hypervDebugHandler:1443 : openwsman error: NULL response
error: Failed to connect to the hypervisor
error: internal error Transport error during enumeration: Could not connect (7)


virsh # connect phyp://user hmc/system
Enter user's password for hmc:
error: Failed to connect to the hypervisor
error: An error occurred, but the cause is unknown


I would appreciate your advise, I didn't find any logs I can look at.

Thanks,

Ido


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]