[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[libvirt] Libvirt daemon not getting started



Hi,

Earlier I was having libvirt-0.7.5 but now I have installed 0.9.8 version of libvirt now.
I am trying to start libvirt daemon using the command below but daemon it is not getting started and the PID file is not getting created. Tried /usr/loval/sbin/libvirtd -d option too. In that case I am not getting any error but PID file is not getting created in this case too.

/usr/local/sbin/libvirtd

2013-01-16 16:43:53.399+0000: 4070: info : libvirt version: 0.9.8
2013-01-16 16:43:53.399+0000: 4070: error : virCommandWait:2192 : internal error Child process (/usr/sbin/iptables --table mangle --delete POSTROUTING --out-interface virbr0 --protocol udp --destination-port 68 --jump CHECKSUM --checksum-fill) status unexpected: exit status 2
2013-01-16 16:43:53.406+0000: 4070: error : virCommandWait:2192 : internal error Child process (/usr/sbin/iptables --table mangle --insert POSTROUTING --out-interface virbr0 --protocol udp --destination-port 68 --jump CHECKSUM --checksum-fill) status unexpected: exit status 2
2013-01-16 16:43:53.406+0000: 4070: warning : networkAddGeneralIptablesRules:1259 : Could not add rule to fixup DHCP response checksums on network 'default'.
2013-01-16 16:43:53.406+0000: 4070: warning : networkAddGeneralIptablesRules:1260 : May need to update iptables package & kernel to support CHECKSUM rule.
2013-01-16 16:43:54.704+0000: 4070: error : umlStartup:471 : cannot initialize inotify
2013-01-16 16:43:54.704+0000: 4070: error : virStateInitialize:854 : Initialization of UML state driver failed
2013-01-16 16:43:54.704+0000: 4070: error : daemonRunStateInit:1157 : Driver state initialization failed

and I am also trying to connect to VMPlayer with the following URL but it is giving the following error message:  

virsh # connect vmplayer:///session
error: Failed to connect to the hypervisor
error: Failed to connect socket to '/usr/local/var/run/libvirt/libvirt-sock': No such file or directory

Is this because of the daemon, as it is not getting started or because of some other reason?

Can anybody suggest any solution for this. I am stuck from past few days and not able to find solution. Any help will be appreciated.
Thanks in advance.

Regards,
Varun

=====-----=====-----=====
Notice: The information contained in this e-mail
message and/or attachments to it may contain
confidential or privileged information. If you are
not the intended recipient, any dissemination, use,
review, distribution, printing or copying of the
information contained in this e-mail message
and/or attachments to it are strictly prohibited. If
you have received this communication in error,
please notify us by reply e-mail or telephone and
immediately and permanently delete the message
and any attachments. Thank you


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]