[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] attach-device error: XML error: unknown device type



On Wed, Jul 03, 2013 at 09:44:46AM -0400, Chris Evich wrote:
> Hi,
> 
> On Fedora 18 (libvirt 0.10.2.6-1) I'm trying to add a new serial device
> to a KVM VM with:
> 
> virsh attach-device foobar /tmp/serial.xml
> 
> and I keep getting:
> 
> error: Failed to attach device from /tmp/serial.xml
> error: XML error: unknown device type
> 
> with serial.xml:
> 
> <serial type='file'>
>   <source path='/tmp/serialfile'/>
>   <target port='1'/>
> </serial>
> 
> Though I tried it w/o the <target> tag, with and without the --config
> flag, and with and without the guest running.  Assuming it's similar, I
> tried and was successful in adding this device via virt-manager, though
> it complains if the VM is running (which is fine).
> 
> What am I doing wrong with the virsh attach-device command or XML?

There is no support for hotplug of any character device (that
covers serial, parallel, console, channnel elements in the XML)


Daniel
-- 
|: http://berrange.com      -o-    http://www.flickr.com/photos/dberrange/ :|
|: http://libvirt.org              -o-             http://virt-manager.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: http://entangle-photo.org       -o-       http://live.gnome.org/gtk-vnc :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]