[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] Bugs filed in the week for Upstream Qemu and Libvirt



On Wed, Jul 10, 2013 at 06:45:08PM +0530, chandrashekar shastri wrote:
> Hi,
> 
> Below are bugs filed in this week for Upstream qemu and libvirt:
> 
> Qemu in Launchpad:
> 
> https://bugs.launchpad.net/opensuse/+bug/1199416
> Hot-add qcow2 [virtio-scsi] devices doesn't work in SlLES-11-SP2guest
> 
> Libvirt Bugs:
> 
> Bug 982224 - Attaching of the Virtio-scsi [qcow2] drives fails with
> "error: internal error No more available PCI addresses"
> Bug 982455 - RHEL Guest fails to boot after attaching 200+ scsi
> devices [virtio-scsi qcow2]
> Bug 980954 - Virtio-scsi drives in Windows7 shows yellow bang in
> device manager though virtio scsi pass through driver is installed
> Bug 982630 - Documentation : virsh attach-disk --help shouldbe
> updated with proper examples for --type and --driver

We really don't need lists of bugs emailed to the libvirt-list mailing
list. People already monitor bugzilla & have email alerts from bugzilla
as they desire.

Daniel
-- 
|: http://berrange.com      -o-    http://www.flickr.com/photos/dberrange/ :|
|: http://libvirt.org              -o-             http://virt-manager.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: http://entangle-photo.org       -o-       http://live.gnome.org/gtk-vnc :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]