[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] Problems with <filesystem type='block'>



On Fri, Mar 22, 2013 at 11:59:56AM +0000, Daniel P. Berrange wrote:
> On Thu, Mar 21, 2013 at 11:50:40PM -0500, Doug Goldstein wrote:
> > So still trying to figure out what I'm doing wrong with LXC because I
> > just can't get any joy. So I'll go one issue at a time.
> > 
> > The following VM definition:
> > <domain type='lxc'>
> >   <name>testdeb</name>
> >   <uuid>df03b2ce-725a-42e2-39e4-d646be8facb3</uuid>
> >   <memory unit='KiB'>332768</memory>
> >   <currentMemory unit='KiB'>332768</currentMemory>
> >   <vcpu placement='static'>1</vcpu>
> >   <os>
> >     <type arch='x86_64'>exe</type>
> >     <init>/sbin/init</init>
> >   </os>
> >   <clock offset='utc'/>
> >   <on_poweroff>destroy</on_poweroff>
> >   <on_reboot>restart</on_reboot>
> >   <on_crash>destroy</on_crash>
> >   <devices>
> >     <emulator>/usr/libexec/libvirt_lxc</emulator>
> >     <filesystem type='block' accessmode='passthrough'>
> >       <source dev='/dev/mapper/vms-testdeb'/>
> >       <target dir='/'/>
> >     </filesystem>
> 
> So, it seems I only tested 'type=block with non-/ filesystem
> mounts. I can confirm it is broken for <target dir="/"/>.
> 
> The fix is not exactly trivial, so might take me a while

Ok, I've pushed 5 changes which fix this setup for me, so hopefully it
will work for you too.


Daniel
-- 
|: http://berrange.com      -o-    http://www.flickr.com/photos/dberrange/ :|
|: http://libvirt.org              -o-             http://virt-manager.org :|
|: http://autobuild.org       -o-         http://search.cpan.org/~danberr/ :|
|: http://entangle-photo.org       -o-       http://live.gnome.org/gtk-vnc :|


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]