[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] two hostdev devices problem



Hmm,
It seems to be working (after only simple tests).

--
Dominik


2013/5/21 Ján Tomko <jtomko redhat com>
On 05/21/2013 01:37 PM, Laine Stump wrote:
> On 05/21/2013 04:03 AM, Ján Tomko wrote:
>> On 05/21/2013 09:32 AM, Dominik Mostowiec wrote:
>>> hi,
>>> I try to add 2 VF by "hostdev".
>>> Networks (vnet0, vnet1) with:
>>>  <forward mode='hostdev' managed='yes'>
>>>     <pf dev='eth1'/>
>>> .....
>>>
>>> Domain:
>>> <interface type="network">
>>>              <source network="vnet0"/>
>>> ....
>>> <interface type="network">
>>>              <source network="vnet1"/>
>>> ....
>>>
>>> virsh create error:
>>> "error: internal error process exited while connecting to monitor: kvm:
>>> -device pci-assign,configfd=25,host=01:10.1,id=hostdev0,bus=pci.0,addr=0x4:
>>> Duplicate ID 'hostdev0' for device"
>>>
>> Hi,
>>
>> it seems we have been assigning the same id to all network hostdevs until this
>> recent commit (not yet released):
>>
>> http://libvirt.org/git/?p=libvirt.git;a=commitdiff;h=6597cc25
>
>
> If that patch has such an effect, it's purely accidental. Have you
> tested this? (I plan to test a before and after as soon as I've had
> breakfast)
>

I haven't tested it and looking at the code again, I might've been wrong :(

Sorry about that.

Jan






--
Pozdrawiam
Dominik

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]