[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] [Users] Starting VM Error



On Sun, Sep 15, 2013 at 2:42 PM, Dan Kenigsberg  wrote:
> On Sun, Sep 15, 2013 at 01:59:29PM +0200, Gianluca Cecchi wrote:
>> On Sun, Sep 15, 2013 at 1:50 PM, Gianluca Cecchi  wrote:

> Gianluca, due to all the twists of this thread, I no longer recall which
> libvirt version you are using. Would you remind us?
>
> All signs show that it starts up qemu without setting its auxiliary
> group properly (Assuming that your
>     # groups qemu
>     qemu : qemu kvm
> is just as mine)
>
> I've added libvir-list so the fine folks there could check why qemu
> cannot read/write files group-owned by kvm.
>
> Dan.

I'm using what stock f18 repo gives today:
[root tekkaman ~]# rpm -q libvirt
libvirt-0.10.2.7-1.fc18.x86_64

[root tekkaman ~]# groups qemu
qemu : qemu kvm

[root tekkaman ~]# grep libvirt-0 /var/log/yum.log
Jan 07 00:12:13 Installed: libvirt-0.10.2.2-3.fc18.x86_64
Feb 09 17:17:30 Updated: libvirt-0.10.2.3-1.fc18.x86_64
Apr 18 19:44:58 Updated: libvirt-0.10.2.4-1.fc18.x86_64
May 29 20:45:26 Updated: libvirt-0.10.2.5-1.fc18.x86_64
Jun 27 20:05:24 Updated: libvirt-0.10.2.6-1.fc18.x86_64
Aug 18 19:09:52 Updated: libvirt-0.10.2.7-1.fc18.x86_64

I'm not using consistently this all-in-one system for ovirt.
For sure in July it worked ok.
Only today when I wanted to run one of its vms, I saw the error and I
found this reference in the list.

Gianluca


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]