[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[libvirt-users] libvir: Domain error <domName>: invalid argument in virDomainGetXMLDesc



All,

I just downloaded and installed libvirt-bin and this is my first email
to the group, so I apologize in advance if my questions are too naive!

So, I am trying to access VMs running on xen3.2 hypervisor (host with
kernel 2.6.24-24-xen) using virt-manager installed on a machine
running Ubuntu 9.04 (client machine). I got to the point where I can
connect to my virtual machine and my domain-0 through the virt-manager
client (meaning that I already have libvirt, ssh-askpass downloaded
and the libvirtd and xend running on my host machine), and on the
client machine I can view the window showing the statistics of CPU
utilization of my domain-0 and user domain. The attachment shows a
shapshot of the virt-manager on my client machine.

Now when I try to access the GUI of either of domain-0 or the user
domain (by selecting the specific domain and clicking open) I get the
following error message in a pop-up on my client and in the libvirtd
console on the host:

"libvir: Domain error xen_2: invalid argument in virDomainGetXMLDesc"

I tried to Google this error, but I don't find any clear answers. It
seems to be a bug in the libvirt implementation that has been detected
and resolved already. And I am confused as to why is it that such a
recent version is still buggy? Should I have downloded another version
instead?  I desperately wish to resolve this problem and would
appreciate any guidance.


Many thanks!
--
Priya Bhat

Attachment: ScreenShot_virtManager.jpg
Description: JPEG image


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]